Szórakozás

Kifordult magából az x-faktoros Szabó Dávid

szabó dávid (szabó dávid)
szabó dávid (szabó dávid)

Dave Messként egyre nagyobb sikereket ér el Szabó Dávid, ám úgy tűnik, a meglehetősen provokatív kinézet és a merész hozzáállás nem mindenkit győzött meg.

Különösen a színész-énekes operettes kollégáinak visszatetsző Dávid bőrgatyás, vad kinézetű alteregója, aki melegbulikon tombol a színpadon kifestve, szegecsekkel díszített ruhákban. Szerintük Dávid túl messzire megy az önmegvalósítással.

“Nincs azzal semmi baj, ha valaki megpróbál a színház mellett szólókarrierbe kezdeni, de Dávid teljesen elvadult. Számomra nagyon fura, hogy a fiú, aki Mercutióként a Rómeó és Júliában vagy Péterként a Szép nyári napban hatalmas sikereket ér el, és aki különböző operettekben, mint a Lili bárónő vagy a Marica grófnő is magas szinten bizonyít, az a popszínpadon teljesen kifordul önmagából. Ráadásul annyira, hogy ez szerintem már nem nagyon fér bele az operett imázsába” – mondta a Blikknek Dávid egy neve elhallgatását kérő színházi kollégája.

Szabó Dávid menedzsere, Pusztai Olivér szerint a két projekt – azaz Szabó Dávid, az operettes és Dave Mess popelőadó – annyira különböző síkokon mozog, hogy az egyik nem zavarja a másikat. Ráadásul Dávid, mielőtt belekezdett volna új énjének felépítésébe, mindent tisztázott a színház igazgatójával, Kerényi Miklós Gáborral.

“Az operett és a Dave Mess-projekt semmilyen viszonyban sincs egymással, még műfajilag sem. Nem egy országban, nem egy közönségnek szól a két zene. Dávid korábban már beszélt az igazgatóval, hogy másokat miként érint házon belül a Dave Mess-féle show-ja, de ez amúgy is magányügy. Irigy, rosszindulatú pletykák eddig is voltak” – mondta a napilapnak a menedzser.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik