Szórakozás

Feláldozza egészségét százezrekért Majka

Majka (Majka)
Majka (Majka)

A Borsnak sírta el bánatát Dundika. Az egykori modell attól tart, élete párja tönkreteszi magát.

“Májusban mindennap lesz bulija. Szó szerint mindennap, ami egyébként nagyon jó hír, másfelől viszont megterhelő. Éppen ezért néha fordított életet élünk. Nappal alszik, éjszaka dolgozik, és amikor hajnalban hazaér, én mindig felébredek” – mondta el a napilapnak Dundika.

A Bors információi szerint  társaival – Curtisszel és BLR-rel – egy félórás fellépésért kétszáz-, negyvenöt percért kétszázötven-, míg az egyórás buliért háromszázezer forintot kap. Ezen felül az útiköltséget is felszámolják, hetven forintot kilométerenként.

Kérdés, megéri-e, ugyanis Dundika arról beszélt, a szívpanaszokkal küszködő párja mostanában megviseltnek tűnik, lefogyott, az arca nyúzott és mindkét válla begyulladt. Gyakorlatilag fordított életet él, éjszaka dolgozik, és nappal próbálja kipihenni magát.


Curtissel olykor belecsapnak a lecsóba (Fotó: Facebook)

“Alig bírja felemelni a karját. Valószínű, hogy a bokszedzésen vagy síeléskor erőltette meg, és a gyulladás nem akar elmúlni. Az sem jó, ha masszírozzuk, bevallom, fogalmam sincs, hogyan fog meggyógyulni, mert csak gyulladáscsökkentőt szedhet, szteroidot nem kaphat, mivel nem bírná a szíve” – kesergett a rapper kedvese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik