Szórakozás

Sándor Orsi legjobb barátnője az édesanyja!

A mozgást sosem késő elkezdeni! Sándor Orsinak erről sikerült meggyőznie édesanyját is, aki a SportKlub csinos műsorvezetőjének unszolására intenzív testedzésbe kezdett.

A családi sportolás eredménye végül 16 kiló mínusz, vagyis teljes ruhatár és életmód csere lett. Orsi és anyukája azonban nem csak a konditeremben a magánéletben is nagyon jó párost alkotnak.

Orsi már egészen kiskora óta a mozgás szerelmese. Élete során rengeteg sportágban kipróbálta már magát, annak ellenére, hogy szülei sohasem voltak a rendszeres testmozgás hívei. Nemrég a műsorvezetőnek sikerült azonban meggyőznie édesanyját, hogy járjon el edzeni.

„Eleinte nem nagyon hajlott rá hogy mozogjon, aztán mégis sikerült rávennem. Ő korábban nem sportolt, de másfél éve annyira belejött, hogy mostmár hetente kétszer eljár edzeni, akár nélkülem is. A vibrációs tréninggel Anyu nagyjából 16 kilótól szabadult meg és a magas vérnyomása is csökkent. Látványosan megváltozott az egész élete és a hozzáállása is. Nagyon büszke vagyok rá!” – magyarázta Orsi.

A csinos műsorvezető azt is elárulta, édesanyjával nem hétköznapi szülő-gyermek kapcsolatot ápol.

„Nagyon szoros a kötelék közöttünk Anyuval, sokkal jobb, mint egy átlagos „anya-lánya” viszony. Inkább olyanok vagyunk mint két barátnő, amire az is rásegített, hogy hosszú időn keresztül csak ketten éltünk együtt. Ugyan már körülbelül 8-10 éve egyedül élek, de a jó viszony szerencsére megamaradt. A sportoláson túl sokat kertészkedünk együtt a kis udvaromban,  virágokat ültetünk, közben kávézgatunk és beszélgetünk. De sokat járunk együtt ebédelni is. Anyu nyugdíjas, nekem pedig elég kötetlen az időbeosztásom, így nagyon sok időt együtt tudunk tölteni. Anyu fiatalos, modern gondolkodású, meghallgatja a problémáimat, de nem szól bele az életembe, nem akar irányítani. Sokat segít nekem és a tesómnak is, de mellette a saját életét is éli, például sokat utazgat, imád repülni” – tette hozzá a MezTelenül műsorvezetője.

Mivel Orsi nagyon ragaszkodik édesanyjához, örül annak, hogy életében a mozgással ilyen gyökeres változást tudtak elérni, ami egészségére is jó hatással van. Egyikőjük sem tervezi a jövőben abbahagyni a mozgást, hiszen sport nélkül elképzelni sem tudják az életüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik