Szórakozás

A celebeket halálra rémítette a földrengés

földrengés (földrengés)
földrengés (földrengés)

Mindenkinek azonnal posztolási kényszere támadt. D. Tóth Kriszta azt hitte, hogy a gyerek esett ki az ágyból, Csonka András nem tudott visszaaludni, Tóth Verának meg Imre haverja ordibált.

A hajnali Richter-skála szerinti 4,8-4,9 erősségű mozgás az egész internetet felrázta. A világhálót pillanatok alatt ellepték a földrengés mémek, de a celebek sem tétlenkedtek. Inkább posztoltak.

Fotó: RTL II

„Atyaég! Földrengés volt! Éreztétek?! Na, most már nem tudok elaludni” – írta ki hajnalban Csonka András, de nem csak ő esett kétségbe.

„Azt hittem, a gyerek esett ki az ágyból éjszaka… erre most olvasom, hogy földrengés volt. Ti is éreztétek?” – kérdezte Facebook-oldala lájkolóitól D. Tóth Kriszta.

„Csak én éreztem? Csak én? Vagy tényleg elment egy autó a ház előtt? – értetlenkedett SP.

„Hallucináltam, álmodtam, vagy tényleg mozogtak a szekrények és földrengés volt?” – írta a terhes Polgár Kriszta.

Fotó: TV2

„Basszus morajlik a föld. Nagyon komoly! Nem tudok aludni. Már azon gondolkozom, hogy bebújunk az asztal alá. El se merek aludni” – posztolta Bálint Toncsi.

„”Be**tam ettől a földrengés izétől. Lejöttem kutyát sétáltatni” – reagálta le lazán a nővé alakuló Szecsődi Kari.

Tóth Verát pedig a földrengés helyett egy irritáló idegen piszkálta fel hajnalban. „Egy ember fél órája azt ordibálja az ablakom alatt, hogy: IMRE! Úgyhogy megkérném Imrét, hogy most már jöjjön elő, mert én keresem meg!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik