Szórakozás

VV Attiláé lehet Alekosz lakása

vv attila (vv attila, )
vv attila (vv attila, )

A pletykák szerint előfordulhat, hogy VV Attila költözhet be Alekosz nyereménylakásába.

Az RTL Klub jogászai győztek a minap a bíróságon, így visszavehetik a ValóVilág 4. szériája első helyezettjének nyereménylakását, nem kapja meg az álomutazást, és azt a még ki nem fizetett hatmillió forintot sem, ami számláján landolt volna, ha nem pártol át a TV2-höz az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ba.

Fotó: TV2

A Bors információi szerint a valóság­show-győztes nem adja föl, azon gondolkodik, hogy fellebbez.

A történetben van egy harmadik fél is, akire hatással lehet a bírósági ítélet: Knap Attila, a VV5 győztese. Ő több mint egy éve hotelben lakik, mert a nyereménylakása nem készült el időben. A késés miatt az építtető és az RTL Klub között annyira megromlott a viszony, hogy a szponzor kihátrált a korábbi megállapodásból. A kereskedelmi csatorna felajánlotta Attilának, hogy kifizetnek neki egy lakást, a győztes azonban hosszú ideje nem talál megfelelő otthont, azóta egy zuglói hotelszobában él.

Alekosz perének kimenetelét figyelve felmerül a kérdés: vajon megkaphatja-e Attila a visszaperelt lakást?

“Egy elsőfokú bírósági döntésen vagyunk túl, ennek megfelelően kezeljük az ügyet” – mondta szűkszavúan a napilapnak Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, de Knap Attila sem volt bőbeszédű: “Ha lenne ilyen lehetőség az RTL részéről, akkor elgondolkodnék, de csak akkor. Ez nem az én ügyem, egyébként karnyújtásnyira vagyok a saját lakásproblémám megoldásától, de arról még nem szeretnék nyilatkozni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik