Szórakozás

Kerekes Éva a Hacktionben

Az M1 hétfő esti Hacktion Újratöltve című sorozatában debütál Kerekes Éva színművész, aki Bauer Éva nyomozó karakterébe bújik.

A színésznő Fonyó Gergely vezető rendező felkérésére fogadta el sűrű színházi munkái mellett a szerepet. Karaktere, Bauer Éva céltudatos, intelligens nő, jó emberismerő. Igen magasra küzdötte fel magát a szakmai ranglétrán. Ezen szempontokból hasonlít Grétára (Gubík Ági). Évának kiváló, csípős humora van, így Szondi (Anger Zsolt) méltó ellenfélre akadhat személyében. Mindez nem jelenti azt, hogy Szondinak partnere lenni bármiféle ostoba viccben vagy szabályszegésben.

Ellenkezőleg: Éva feladata lényegében ugyanaz, mint Grétáé, fogni Szondit mindenáron, és megpróbálni mellette nőként érvényesülni. Éva szereti a férfiakat és ezt nem is igyekszik nagyon palástolni.

“Az ember, akit leütöttek” című részben első ügye rögtön egy hazai maffialeszámolás… Láng István tisztességes bártulajdonos szeretne maradni annak ellenére, hogy bárját az alvilág “védi”. Mindez addig rendben is megy, amíg egy alvilági figurát meg nem ölnek a Mámor bárban. A Kiemelt Ügyek Osztályának dolga, hogy felderítse ki áll a gyilkosság mögött.

Kerekes Éva mellett a hétfő esti epizódban Növényi Norbertet is üdvözölhetjük a Hacktionben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik