Szórakozás

Kerekes Éva a Hacktionben

24.hu
24.hu

2013. 04. 21. 14:21

Az M1 hétfő esti Hacktion Újratöltve című sorozatában debütál Kerekes Éva színművész, aki Bauer Éva nyomozó karakterébe bújik.

A színésznő Fonyó Gergely vezető rendező felkérésére fogadta el sűrű színházi munkái mellett a szerepet. Karaktere, Bauer Éva céltudatos, intelligens nő, jó emberismerő. Igen magasra küzdötte fel magát a szakmai ranglétrán. Ezen szempontokból hasonlít Grétára (Gubík Ági). Évának kiváló, csípős humora van, így Szondi (Anger Zsolt) méltó ellenfélre akadhat személyében. Mindez nem jelenti azt, hogy Szondinak partnere lenni bármiféle ostoba viccben vagy szabályszegésben.

Ellenkezőleg: Éva feladata lényegében ugyanaz, mint Grétáé, fogni Szondit mindenáron, és megpróbálni mellette nőként érvényesülni. Éva szereti a férfiakat és ezt nem is igyekszik nagyon palástolni.

“Az ember, akit leütöttek” című részben első ügye rögtön egy hazai maffialeszámolás… Láng István tisztességes bártulajdonos szeretne maradni annak ellenére, hogy bárját az alvilág “védi”. Mindez addig rendben is megy, amíg egy alvilági figurát meg nem ölnek a Mámor bárban. A Kiemelt Ügyek Osztályának dolga, hogy felderítse ki áll a gyilkosság mögött.

Kerekes Éva mellett a hétfő esti epizódban Növényi Norbertet is üdvözölhetjük a Hacktionben!

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.