Szórakozás

Házkutatást tartottak Gáspár Laciéknál

Gaspar-Laci(650x433)(4).jpg (Gáspár Laci)
Gaspar-Laci(650x433)(4).jpg (Gáspár Laci)

Nem találtak a kábítószerfogyasztással és -kereskedéssel vádolt zenésznél drogot a házkutatás során. Tovább folynak a szembesítések.

Drogbotránya kitörése és a vér- és vizeletvizsgálat eredménye után Gáspár Laci elismerte, drogfüggő, ennek ellenére, még egyetlen nyilvántartott elterelésre, drogleszoktató terápiára sem jelentkezett be az elmúlt két hónapban.

Igaz, ha bebizonyosodik, hogy nemcsak fogyasztotta a kábítószert, hanem másokat is ellátott, az eltereléssel nem úszhatja meg a felelősségre vonást. A Blikk információi szerint ugyanis a vallomások alapján Laci annál jóval nagyobb mennyiségű drogot vásárolt, mint amennyit el tudott volna fogyasztani.


Fotó: TV2

“A gödöllői rendőrkapitányság bűnügyi osztálya jelenleg is folytatja a vizsgálatot az ügyben, amelynek mostanra közel negyven főre nőt az azonosított fogyasztói köre” – erősítette mega napilap információit  a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, és hozzátette: sajnos a gyanúsítottak között négy fiatalkorú személy is van.

A napilap információi szerint hamarosan újra kihallgatják Gáspár Lacit, sőt szembesíthetik is a kábítószeres banda többi tagjával, hiszen a vallomásokban óriási ellentmondások vannak. Még az sem zárható ki, hogy a drogbanda tagjai, kihasználva a zenész népszerűségét, jobban be akarják mártani a jelenleg fogyasztóként számon tartott énekest. A minap házkutatási paranccsal mentek Gáspár Laci otthonába a rendőrök, és átfésülték a lakását, kábítószert azonban nem találtak. Mindössze 5-10 percig tartott a kellemetlen vendégeskedés, az egyenruhásoknak nem kellett feltúrniuk a lakást, mivel a zenész együttműködő volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik