Szórakozás

Új Disney Hercegnő születik! Láttad már?

Az átlagos kislánynak meg kell tanulnia hercegnőként viselkedni, ezért hamarosan a Királyi Előkészítő Akadémia diákja lesz, ahol Flóra, Fauna és Fiona, a Csipkerózsikából ismert jó tündérek veszik szárnyaik alá.

Szófia átlagos lányként éli mindennapjait Bűbáj Birodalomban egészen addig, amíg édesanyja férjhez nem megy a királyhoz. Szófia egy csapásra a királyi kastélyban találja magát a mérhetetlen pompa és mostoha testvérei, Amber és James társaságában.

Májusban új Disney Hercegnő születik, Szófia Hercegnő, akinek kalandjait a Disney Junior blokkon követhetjük. Azonban a nézőknek nem kell májusig várni, április 20-án különkiadással mutatkozik be Szófia. A Szófia Hercegnő – Volt egyszer egy hercegnő megkapó története egy teljesen átlagos kislányról szól, aki új mostohaapja és testvérei mellett azzal szembesül, hogy a királyi udvar méltó tagjává, igazi hercegnővé kell válnia.

Májustól pedig debütál a Szófia Hercegnő sorozat, amelyben nyomon követjük a kis hercegnő kalandjait, akinek az élete egy csapásra megváltozik, amikor édesanyja feleségül meg Bűbáj Birodalom királyához. Az átlagos lány, Szófia egy pillantás alatt egy kastélyban találja magát anyukájával, új mostohaapjával, II. Roland Királlyal és mostohatestvéreivel, Amberrel és Jamesszel.

Hogy Szófia igazi hercegnővé váljon, hamarosan Flóra, Fauna és Fiona, a Csipkerózsikából ismert jó tündérek iskolájában találja magát, a Királyi Előkészítő Akadémián, ahova a mesevilág többi hercege és hercegkisasszonya is jár. A Hercegnő Suliban néhány jól ismert Disney hercegnő is felbukkan, mint például Hamupipőke. Habár nem mindenki szeretné Szófia sikerét, így akadnak az udvarban olyanok, akik mindent megtesznek, hogy a lány elbukjon az előkészítőn.

A kalandos és megkapó úton az átlagos kislány megtanul a királyi udvarban mozogni és egy igazi hercegnővé válik, miközben gondoskodik arról, hogy mindenkire odafigyeljen és körülötte mindenki különlegesnek érezze magát.

Csakúgy, mint a klasszikus Disney mesékben a zenének itt is kiemelt szerepe van, a szereplők gyakran fülbe mászó dalokkal varázsolják a nézőket Szófia hercegnő különleges világába.

Ne hagyd ki a Szófia hercegnő különkiadását, az Egyszer volt egy hercegnő premierjét április 20-án, szombaton 11:00-kor, és májustól kövesd Szófiát, és a hercegnő suli kalandjait a Disney Csatornán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik