Szórakozás

Nyomoznak Cedomir Jovanovic szegedi bántalmazása ügyében

Nyomozás indult Cedomir Jovanovic szerdai szegedi bántalmazása ügyében. A szerb Liberális Demokrata Párt elnökét, feleségét és barátait sajtóhírek szerint a Crvena Zvezda vízilabdaklub szurkolóinak egy csoportja támadta meg.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy az ügyben nem érkezett feljelentés, a rendőrség azonban hivatalból nyomozást rendelt el garázdaság gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A vajdasági Magyar Szó internetes kiadása szerdán számolt be arról, hogy a belgrádi klub ultráinak egy csoportja a szerb ellenzéki politikusra támadt. A cikk szerint Cedomir Jovanovic és felesége nem sérült meg, de egy barátjuk igen.

A szerb Kurir szerdai beszámolója szerint az incidens egy szegedi étteremben történt, ahol a Crvena Zvezda mintegy száz fanatikus drukkerre tartózkodott. A feleségével és barátaival a helyszínre érkező politikus és a szurkolók között szóváltás alakult ki, majd a drukkerek egy csoportja bántalmazta Cedomir Jovanovicot, nejét és barátait.

A lap emlékeztet arra, hogy a szerb vízilabdaklub egyik szponzora a Fidelinka cég, amely a politikus feleségéhez, Jelena Jovanovichoz köthető.A belgrádi csapat a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében a Szeged együttesével játszott szerdán, és 7-5-ös győzelmet aratott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik