Szórakozás

Ferrarival is járőröznek a dubaji rendőrök

Nemcsak Lamborghinivel és Camaróval, hanem Ferrarival is járőröznek a dubaji rendőrök, akik egy 250 ezer dolláros modellbe ülhetnek be.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Dubai új rendőrautókat újított be: több mint félmillió dollárt érő Lamborghini Aventadorokat állítottak “hadba”.

Csakúgy, mint a Lamborghinit, a Ferrarit is zöld-fehérre festették – derült ki az Emirates 24/7 című hírportálon közzétett fotókból. Az olasz autó a héten már meg is kezdte a szolgálatot az Egyesült Arab Emirátusokhoz tartozó Dubaj utcáin.

A Lamborghinihez hasonlóan a Ferrari is a városnak a turisták által kedvelt negyedeiben fog cirkálni, így hirdetve az öbölmenti metropolisz gazdagságát, a város luxusról és jólétről kialakult imázsát. A Lamborghini Aventador értéke 550 ezer dollár.

A sportkocsik nem vesznek részt a gyorshajtók utáni hajszákban, a rendőrség sokkal inkább azzal a céllal küldi ki őket az utakra, hogy demonstrálja: Dubaj kilábalt a gazdasági válságból. Az ottani rendőrség járműparkja amúgy német autókból és négykerék-meghajtású japán kocsikból áll. A hatóság nemrég azt jelentette be, hogy Chevrolet Camarókat is Dubaj útjaira küld.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik