Szórakozás

Bérgyilkost fogadott a volt fideszes képviselő

A rendőrség a terrorelhárítással együttműködve tetten ért egy emberölésre készülő csoportot, és két másik gyanúsított mellett őrizetbe vette H. Tamás közismert veszprémi ügyvédet is – írja a veol.hu

A hír sokkoló volt, annak ellenére, hogy H. Tamás gyanús lakás- és ingatlanügyleteiről évek óta keringtek pletykák. A hír nyomán annak próbáltunk utánanézni, mi történt Balatonfűzfőn, mit terveztek a gyanúsítottak és mi lehetett a kegyetlen terv indítéka?

H. Tamást jó kapcsolatokkal rendelkező, sikeres üzletemberként ismerik a térségben, volt fideszes önkormányzati képviselőként számos helyi fejlesztési projekt vezető személyisége volt, közel-keleti kapcsolatait igyekezett kamatoztatni. Információink szerint egy kétmilliárd forint értékű ingatlanügyből kívánt nyertesen kikerülni, és – úgy tűnik – ennek más módját nem látta, mint két ügyfelének fizikai megsemmisítését. Eszerint egy kétmilliárdot érő ingatlanügylet miatt kellett volna meghalnia a két férfinak. Úgy tudjuk, hogy az ingatlanbizniszhez már minden papírt előkészítettek. Mi vette rá a többdiplomás, sikeres üzletembert arra, hogy horrorisztikus bűncselekményt terveljen ki?

A veol.hu hírportál úgy tudja, hogy az ügyvéd bérgyilkosokat fogadott, és egy “eljárásilag kiszolgáltatott” fiatalembert szemelt ki “takarítónak”. A terveknek megfelelően a tettesek lecsalták H. Tamás üzletfeleit Balatonfűzfőre egy (most lakatlannak tűnő) házba, s itt szándékoztak végezni velük. A terv szerint áldozataikat először elkábították volna, majd a kivégzést követően áldozataikat nyomtalanul eltüntetik.

Tovább a teljes cikkre!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik