Szórakozás

Kockafejjel bújik ágyba Palvin Barbi

Barbi nemrég Leonardo DiCaprióval és Steven Spielberggel is találkozott, azonban nem szállt el a világhírnévtől. Elmondta: egy jólelkű hódítóval, SpongyaBobbal osztja meg ágyát.

A szépséget hét évvel ezelőtt kamaszlányként fedezte fel magának a magyar divatvilág, mostanra pedig már olyan sztárokkal mozog egy közegben, mint Miranda Kerr és Candice Swanepoel, akikkel a Victoria’s Secret modellgárdáját erősítik. A 19 éves Barbi az elmúlt hónapokban Leonardo DiCaprióval és Steven Spielberggel is találkozott, bevallása szerint azonban nem szállt el a világhírnévtől, és mostanában legszívesebben egy jólelkű hódítóval, SpongyaBobbal osztja meg ágyát.

Palvin Barbi amikor éppen nem Terry Richardson fotóstúdiójában tölti az idejét, akkor a Chanelnek vagy az Armaninak pózol, az állandó pörgés azonban még a szépséges modellt is megviseli. A háromszoros Glamour-győztes híresség, aki cigánykerekezéssel ünnepelt nemrég az ország legtehetségesebb nőit díjazó gálán, elárulta, hogy megőrül SpongyaBobért.

„Rengeteget utazom, de ha van rá lehetőségem, szinte mindennap SpongyaBobot nézek. A szobám is teli van a mesével kapcsolatos ereklyékkel, sőt, az ágyneműm is SpongyaBobos. Szeretek úgy felkelni reggelenként, hogy az első, akit látok, az a mindig vidám tengeri szivacs” – mondta Barbi, aki szerint a Nickelodeon karaktere örök érvényű mesehős – „Ha századszorra látom az adott részt, akkor sem tudom megunni Bikinifenék lakóit, gyerekként tudok lelkesedni értük.”

„Amikor éppen nem SpongyaBobot nézek, akkor a Madagaszkár pingvinjeivel kötöm le magam, egyszerűen bolondulok a különféle tárgyakat állandóan felköpködő Ricóért! Ha téli állatokról van szó, akkor a jegesmedvéket is nagyon szeretem, de nekem mégis a pingvinek totyognak az első helyen” – mesélte.

Barbi, aki nemrég twitteren adta a világ tudtára, hogy szakítottak barátjával, olyan hírességek célkeresztjébe kerülhet most, mint Justin Bieber, akivel korábban a bulvársajtó már összehozta a lányt.

„Nem számít, hogy éppen merre járok, nekem az a legfontosabb, hogy itthon elismerjenek és szeressenek” – tette hozzá a rajongóival szoros kapcsolatot tartó, filmes karrierrel kacérkodó modell, aki követőit nemes egyszerűséggel barbelláknak nevezi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik