Szórakozás

Én, a szexmániás – Szepesi Nikolett úszónő könyvet írt

Én, a szexmániás címmel jelentet meg önéletrajzi botránykönyvet az Eb-bronzérmes hátúszó, Szepesi Nikolett.

“Dokumentumregény? Vagy erotikus iromány? Esetleg önéletrajz? Szepesi Nikolett olimpikon zavarba ejtő botránykönyvében nem csak a főhős valóságos személy, hanem mindenki más is. Csábítások és elcsábulások. Mámoros orgiák és megalázó pofonok. Szerelmek és tragédiák. Az olimpikon megdöbbentő őszinteséggel ír a sztársportolók világáról, arról a közegről, amelyet az átlagember eddig csak kívülről és kellő áhítattal figyelt. Több ez, mint egyszerű életrajz – inkább valamiféle korrajz, a mai huszonévesek zaklatott, felszínes örömökkel és kapcsolatokkal teli világáról.  Sokkoló valóság. Egy 26 éves lány útkeresése.” – ez olvasható a júniusban megjelenő könyv fülszövegében.

A Nemzeti Sport megszólaltatta a sportolónőt: az Európa-bajnoki 3. helyezett hátúszónő a Nemzeti Sport szakírójának, Kovács Erikának adott interjújában is őszintén beszél intenzív szexuális életéről.

“Pusztán elmesélem az életemet. Nem azért csinálom, hogy bárkin is bosszút álljak. Nincs bennem tüske, pontosabban nem ez motivál.Nyilván megkapom majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel. Sokan csak eddig jutnak el a gondolkodásban, a dolgok mögé már nem néznek. Abban viszont biztos vagyok, hogy sok nő szívesen lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha – hát nem hűha… És még az is lehet, hogy a sport világában én „műveltem” ezt az egészet a leggyengébben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik