Szórakozás

El kellett választani anyjától a kistevét

kisteve (kisteve, )
kisteve (kisteve, )

Már tegnap délután el kellett választaniuk a csikót anyjától, mivel egyértelművé vált, hogy Fruzsina nem fogja nevelni a kicsit.

Ahogy arról beszámoltunk, kis tevecsődör születésének örülhettek tegnap a Veszprémi Állatkert munkatársai.

De sajnálatos módon, nehéz estét tudhat maga mögött az újszülött tevecsődör és az állatgondozók egyaránt. Tegnap még mindenki bízott abban, hogy anyja, Fruzsina és a csapat elfogadja a kis jövevényt. Furzsinának ez volt a második ellése, tavaly született Fanni nevű csikóját tapasztalatlansága miatt nem nevelte, így őt egy kisállat-gondozásban jártas állatkerti munkatárs vette magához egy időre. Az első jelek szerint Fruzsina megérett a feladatra, szeretettel közelített az apróság felé.

Ám sajnos az állatkertészeknek már tegnap délután el kellett választaniuk a csikót anyjától, mivel egyértelművé vált, hogy Fruzsina nem fogja nevelni a kicsit. Az elkülönített újszülöttet a gondozók kecsketejjel cumisüvegből táplálták a délután folyamán, majd este átszállították a tavalyi évben Fannit felnevelő állatgondozó munkatárs otthonába, aki természetesen most is felvállalta a pótanyaság nehéz szerepét- számolt be a fejleményekről a Veszprémi Állatkert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik