Szórakozás

Íme a hét legszörnyűbb magyar dal!

A kritikák alapján összegyűjtöttük a hét legszörnyűbb magyar slágert. Önnek melyik fáj a legjobban? Segítségként a Youtube-nézők értékelését vettük alapul. Íme a „nyertesek”!

A magyar popszakma telis tele elismert tehetségekkel, valamint ép ésszel felfoghatatlan kontárokkal, akik napról napra frusztrálják a kedélyállapotunkat sekélyes produktumukkal. Utóbbiakat vettük most górcső alá. Megnéztük ki és melyik dal bosszantja leginkább az internetes közösséget. Ön szerint ki viszi a pálmát?

Elsőként egy kis kubai ritmus a valóságshow-ból már jól ismert Cristofeltől. Nem célunk, hogy tartalmi és zenei mondanivalóját kielemezzük, ezt inkább a tisztelt olvasóra bízzuk. Véleményére feltétlenül számítunk! Íme:

A vélemény szabad és szubjektív, mi pedig a rideg matematikát vettük figyelembe. Sajnos SP dala is több embert tántorít el, mint ahányat elvarázsol. No persze az is lehet, hogy a csendes többség kedveli, csak nem kattintanak a like-gombra.

Haladjunk tovább! A Rágógumi című produkció egy másik méltán elfeledett valóságshow-sztárocskától, Zsófitól:Halandzsa közhelyekkel Flour Tomitól: Halenda!Egy kevésbé megterhelő mű szövegkörnyezet és zene szempontjából egyaránt:Kocsmazene messzemenő kreativitással:„Te vagy az a lány” – s miről is szólhat ez a dal? A szerelemről, bizony!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik