Szórakozás

Autóversenyzőnek áll a csinos műsorvezető, Marenec Fruzsi

Sándor Orsi egy súlyos sérülés miatt nem tud indulni a Lotus Ladies Cup futamain, így sportklubos kolléganőjének, Marenec Fruzsinak adja át a kormányt. A riporter kicsit fél, de elszánt.

Sándor Orsinak egy korábbi betegsége újult ki a versenyre felkészítő gokartozás miatt.

„Korábban évekig küzdöttem ízületi gyulladásokkal, amit azt hittem teljesen sikerült legyőznöm, de sajnos a csuklómon kiújult ez a probléma. Az orvosom szerint sérv alakul ki ezen a ponton, az edzések okozta megerőltetés miatt. Az is lehet, hogy műteni kell, így semmiképpen nem tudok indulni a Lotus Ladies Cup futamain. Vérzik a szívem, hiszen mindent beleadtam a felkészülésbe, és nagyon vártam már az első futamot, de abban biztos vagyok, hogy Fruzsi jól helyt áll a versenyben, nagyon szurkolok majd neki” – jelentette ki Orsi.

Fruzsi először megijedt, de a vagány műsorvezető végül úgy döntött teljesen kezdőként is belevág az autóversenyzésbe. Eddig csak gokartban próbálta ki magát, versenyautóban csak az anyósülésen ült, most azonban bivalyerős Lotusszal kell bizonyítania.

„Amikor kiderült, hogy Orsi nem tud indulni és enyém a lehetőség, az első, amit éreztem az a félelem volt. Iszonyatosan megijedtem, hogy képes leszek-e a feladatra. Aztán a kíváncsiságom és a küzdő szellemem erősebbnek bizonyult,és úgy döntöttem belevágok!”  – árulta el Fruzsi.

A SportKlub műsorvezető/riportere megtette az első köröket a kocsijával és egyelőre úgy tűnik, megy neki a száguldás.

„Sokkal később kezdtem bele a felkészülésbe, mint a többi induló, hiszen április 26-án már startol a szezon. Az első edzésen mégis sikerült a kezdő köridőmből az utolsóra 12 másodpercet lefaragni, amiben nagy segítséget jelentett Tóth Zoltán vezetéstechnikai instruktor, valamint Czollner Gyula és Világi Péter kollégám is,akik korábban versenyeztek és most jó tanácsokkal láttak el. Úgy gondolom, reális célokat kell kitűznöm magam elé, és akkor nem érhet csalódás. Az első versenyen szeretnék célba érni, aztán persze egyre jobb eredményeket elérni” – tette hozzá a csinos képernyős.

Ne hagyja ki Marenec Fruzsi első autóversenyzős kalandját a MezTelenülben, április 11-én csütörtökön 20:30-kor, a SportKlub műsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik