Szórakozás

Másként vélekedik a szerelemről Pink és Rúzsa Magdi

Pink és Rúzsa Magdi is a szerelemről énekel, előbbi az érzelem ellentmondásosságról, utóbbi pedig elsöprő erejéről. A svéd Avicii és a holland Nicki Romero közös szerzeménye hétről hétre magasabb helyen áll a Class FM listáján.

Bronzérmes helyre került a héten Pink. A True Love-ban azonban a csöpögős érzelgősség helyett az énekesnő arról énekel, hogy nem csak a lila ködről szól a szerelem. Pink egyébként jelenleg két dallal is képviselteti magát a Class40-en, múlt héten debütált ugyanis a Fun trióból ismert Nate Ruessszel közös szerzeménye, a Just Give Me A Reason is.

Mi születik Skandinávia és Hollandia szövetségéből? Ha jó DJ-kről van szó, akkor a jó zene garantált. A svéd Avicii és a holland Nicki Romero közös „gyermeke” a progresszív house-t képviselő I Could Be The One. A dal klipje az életét egy irodai boxban letöltő nőről szól, akinek minden álma, hogy kitörjön a szürke hétköznapokból. A felvétel Magyarország mérvadó slágerlistájának tizenegyedik helyén áll.

Új dallal tűnt fel a Class FM listáján Rúzsa Magdi. Magdi folyamatosan koncertezik szerte az országban és nemrég a Csík Zenekarral közösen lépett fel. Új kislemeze a Szerelem, amelyben az Artisjus-díjas énekesnő a szerelmesek idilli világáról énekel, hazánk leghallgatottabb rádiójában a harminckilencedik helyen debütált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik