Szórakozás

Tóth Vera elfelejtette, honnan jött

Tóth Vera (Tóth Vera)
Tóth Vera (Tóth Vera)

Talán ma már az énekesnő is bánja elhamarkodott megjegyzését. Kommentelők szerint posztja nem tett jót az imidzsének.

Mint már megírtuk, Tóth Vera Facebook-oldalán akad ki, hogy a Szombat Esti Láz fináléjába testvére Gabi helyett Szilveszter gazda jutott be. Az énekesnő alábbi megjegyzése megosztotta az internetezők véleményét.

“Tegnap este nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a ‘majomkodás’. Tudom, tudom, buta kérdés ez részemről, mert ez egy showműsor, kell a cirkusz… De tartalom nèlküli cirkusz, etetés, műcsillogás? Kérdem én, még meddig tart, hogy az illúzió, a valótlanság, a jópofáskodó, tartalmatlan semmik felületet kaphatnak a televízióban és egy keményen dolgozó gigatalentumot kiszorítanak mert ‘jaj de vicces a gangnam style és, hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben. Nos, anyukám is vicces, mégsem kezd el énekelni meg táncolni egy országosan nézett show-ban.. Köszönjük a szurkolást-szavazást mindenkinek! Amúgy Gabi jól érezte magát a táncban, marad is benne ebben a világban és nagyon jót tett neki lelkileg ez az egész, ez a lényeg, belőlem meg kikivánkozott a véleményem.. Szép napot!” – írta ki az énekesnő Facebookjára.

A fenti posztot idéző cikkünk alatti közel kétszáz hozzászólás nagy részében a műsor nézőinek zöme ezúttal nem a kétségkívül tehetséges Tóth lányok pártjára állt, többen pedig emlékeztették Verát, hogy anno a Megasztár 1 alatt őt is a nézők szavazatai juttatták tovább és tovább, ahogy most Szilveszter gazdát. Többen figyelmeztették az énekesnőt, ne felejtse el, honnan jött, mások pedig furcsállták, hogy ugyanazt a szavazóközönséget tartja most igénytelen birkának, amely anno rá is elküldte a voksát.


Fotó: TV2

A Tóth családban azonban nagy az egyetértés, a lányok édesapja a Blikknek így nyilatkozott:

“Csalódott vagyok, s egyszerűen nem értem, az emberek hogy tudnak azonosulni Szilveszter gazdával, hogy lehetnek ennyire egyszerűek. Nagyon drukkoltam a lányomnak, de úgy látszik, hogy művészettel nem lehet elnyerni a nézők tetszését. A ország nem nyitott egy olyan sokszínű tehetségre, mint Gabi” – jelentette ki, szintén megfeledkezve, hogy Verát és Gabit is a “sztárgyártó gépezet” indította el a pályán.

A napilap információi szerint Gabi sem viseli jól, hogy egy nyilvánvalóan rosszabb táncossal szemben esett ki.


Fotó: RTL II

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik