Szórakozás

Lázadásokat szított Friderikusz

Friderikusz Sándor (Friderikusz Sándor)
Friderikusz Sándor (Friderikusz Sándor)

A napokon belül induló Az ének iskolája című műsor kedvéért kellett a tévésnek pocakot növesztenie. Friderikusz gyerekkoráról is mesélt.

Osztályfőnök lesz a TV2 produkciójában Friderikusz Sándor. A televíziós az elmúlt években folyamatosan fogyókúrázott, ám most az volt a feladat, növesszen tekintélyes pocakot.

„Öt-hat kilót bizony felszedtem, de ez kifejezetten a TV2 kérésére, sőt utasítására történt, mert szerintük egy osztályfőnök tekintélye pocak nélkül fabatkát sem ér! Mit volt mit tenni, növesztettem egy csinosabb formát” – nyilatkozta a Blikknek.

„Nem leszek senki pótapukája, semelyik gyereket sincs szándékomban örökbe fogadni, a tanári kar minden egyes tagja meg úgy bánik a tanítványaival, mint a hímes tojásokkal, tehát nincs kitől megvédenem őket. Én inkább a lelki dajka, illetve az úgynevezett biztató lökés leszek a fellépéseik alkalmával” – mondta el a műsor kapcsán.


Fotó: RTL Klub

A tehetségkutató apropóján Friderikusz Sándor saját gyerekkorára emlékezett a TV2 kamerái előtt. Állítja, nyugodt volt – nem mászott fára, nem focizott, vigyázott tiszta ruhájára –, ám középiskolás korára megváltozott. Az ének iskolájának osztályfőnöke azt mesélte: sok konfliktusa volt akkori osztályfőnökével, lázadásokat is szított, sőt az sem volt biztos, hogy ott, abban az iskolában fejezi be tanulmányait…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik