Gabor-Zsazsa(960x640).jpg (gábor zsazsa, )
Szórakozás

Nem kell kiköltöznie Gábor Zsazsának

Élete végéig Los Angeles-i villájában maradhat Gábor Zsazsa, miután egy helyi bíró úgy döntött, hogy a színésznő férje, Frederic von Anhalt herceg ezzel a feltétellel adhatja el az exkluzív ingatlant.

A bíróság e héten született döntése értelmében a vevő köteles engedélyezni, hogy a 96 éves színésznő és kilencedik férje legkevesebb három évig, vagy a színésznő haláláig a Bel Air negyedben lévő négy hálószobás házban lakjon, és még évi 325 ezer dollárt is fizetnie kell nekik – közölte John Blanchette, a színésznő publicistája a Reuters brit hírügynökséggel.

Az amputált lábú, csípőoperáción és több szélütésen átesett, tavaly egy súlyos tüdőgyulladást túl élő egykori filmdíva ágyhoz kötött, és állandó gondozást igényel. Férje két éve tizenöt millió dollárért eladásra kínálta fel az ingatlant, pénzügyi nehézségekre és a színésznő magas kórházi költségeire hivatkozva.

Az exkluzív, domboldalra épült környéken található ingatlanban négy hálószoba, öt fürdőszoba és egy medence is van. A magyar származású színésznő korábban azt állította, hogy a házat Howard Hughes iparmágnás, a repülés szerelmese építtette, és lakott benne Elvis Presley is, de ezt független forrásokból nem sikerült megerősíteni. Tavaly a villában forgatták az Argó-akció című Oscar-díjas film egyes jeleneteit.

A bírói döntés nagyon boldoggá fogja tenni őt. Remélhetőleg Zsazsa még több mint három évig köztünk marad – nyilatkozta von Anhalt, utalva arra, hogy a díva édesanyja 102 évig élt.

Blanchette elmondta, hogy Gábor Zsazsa egészségi állapota manapság jobb, mint a korábbi években, februárban partival ünnepelte 96. születésnapját, amelyen több mint 100 barátja vett részt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!