Szórakozás

Dukai Regina az étlapon! – Mit főztek a sztárok?

Dukai Regina, Terecskei Rita, Nagy Adri, Sipos Peti és Puskás Peti mérte össze konyhai tudását.

Ételt neveztek el Dukai Regináról! Összecsaptak a sztárok, hogy kiderüljön ki a legjobb szakács. Dukai Regina, Terecskei Rita, Nagy Adri, Sipos Peti és Puskás Peti a VIASAT3 új gastrorealityjének Az étterem harcosainak séfjeivel készítették el a legjobb hamburgereket. Végül Regi és Szente Zsolt, az étterem tulajdonosa kerültek ki győztesen a konyhai viadalból.

A VIASAT3 új műsorának Az étterem harcosainak szereplői sztárokkal kiegészülve mutatták meg, ki a legjobb a konyhában. Profik és a hírességek alkotta párok mérkőztek meg egymással, végül Dukai Regináék diadalmaskodtak.

„Teljesen egyszerű, hagyományos hamburgert készítettünk Zsolttal. Nem akartuk „túlspilázni” a feltéteket, amit jól is tettünk, hiszen a zsűri a mi étkünket találta a legjobbnak” – lelkendezett Regina – „Nagyon otthonosan mozgok a konyhában, magamnak speciális krémleveseket és főzelékeket szoktam készíteni, mivel laktózérzékeny vagyok, és ki kell zárnom az étrendemből a tejtermékeket. Robinak is rendszeresen főzök, eddig sosem panaszkodott a minőségre” – tette hozzá nevetve a csinos modell, akinek álma egy csajoknak szóló szakácskönyv kiadása.

Regina Szente Zsolttal a sorozat egyik főszereplőjével, az étterem tulajdonosával készítette el a tökéletes burgert.

„Nagyon jó volt Regivel közösen főzőcskézni, könnyen megegyeztünk az összetevőkben. A győztes kreációnk pedig annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, felkerül a Vinopolis étlapjára is!” – árulta el Zsolt.

A többiek is elégedetten távoztak a jó hangulatú kulináris kalandról. Terecskei Ritát nem törte le a vereség, nagyon büszkén mesélt paprikás hamburgeréről.

„Igaz, hogy nem a mi párosunk nyert, de Nagy Adri és Puskás Peti is megkóstolta a hamburgerünket és ízlett nekik, úgyhogy nem hibázhattunk túl nagyot. A megmaradt fél hambit el is vittem a fiúknak a próbára, hogy kóstolják meg ők is.” – mondta Terecskei Rita – „Szeretek főzni, de sajnos mostanában nincs rá elég időm, új dalokon dolgozunk, és gőzerővel készülünk a nyári bulikra a Zanzibarral.” – tette hozzá az énekesnő.

Az esemény végén Palotai Csaba, az étterem shéfje egy extra produkcióval lepte meg a sztárokat, folyékony nitrogénnel mínusz 198 fokra lefagyasztott desszertet készített. A különleges somlói galuska tálalása sem volt hétköznapi, hiszen a fagyott piskótát Dukai Regi egy merőkanállal verte szét. A nézők is szemtanúi lehetnek majd annak, hogy készül egy ilyen fagyos desszert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik