Szórakozás

Zámbó Krisztiánt lecsukhatják

Közérdekű munkára ítélte a bíróság, ám nem jelent meg a kijelölt munkahelyen.

Mint ismeretes, a tragikusan elhunyt Jimmy fia könyvében vallott arról, hogy két évvel ezelőtt vezetés közben telefonált, és így okozott autóbalesetet, ami ­miatt a bíróság közérdekű munkára ítélte. Krisztián amúgy korábban már elkezdte letölteni a büntetését, azonban közbejött az x-faktorbeli szereplése, így tovább csúszott a büntetés végrehajtása. A versenynek azonban rég vége, Krisztiánt pedig tárt karokkal várja a könyvtár – hiába. Így vallott erről az Ide lőjetek! című könyvében.

Dunavarsányban egy könyvtárban kell ledolgoznom napi pár órát húsz napon keresztül. Legutóbb is ezt kellett csinálnom, nem volt nagy dolog. Egy héten egyszer kellett három órát ott ülnöm. Azt gondolom, hogy ezzel még mindig jobban járok, mint bármilyen más büntetéssel, de azért szeretnék már túl lenni rajta – írta Krisztián.

Információnk szerint lakóhelye könyvtára már szerdán várta, hogy megjelenjen, majd pedig csütörtökön is készen álltak a fogadására, de nem érkezett meg, annak ellenére sem, hogy tárt karok fogadnák, hiszen nemcsak Krisztián kötelezett arra, hogy a büntetést végrehajtsa, hanem a közintézmény is köteles (lenne) őt foglalkoztatni. A Blikk úgy tudja, a héten már hiába várják a fiatalembert, pedig munka akadna számára bőven.

Tovább a teljes cikkre!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik