Fejfajas(960x640)(1).jpg (fejfájás)
Szórakozás

A fájdalom lesz a fő téma

Fájdalmai vannak, és nem tudja, hogy csillapítsa? Ma este 18 órától a fájdalom lesz a fő téma a HáziPatika.com második Videórendelős adásában.

A ma esti élő Videórendelő meghívott szakértője Dr. Embey-Isztin Dezső aneszteziológus szakértő, aki minden típusú fájdalommal, fájdalomcsillapítással kapcsolatos kérdésre válaszol a műsoridő alatt.

Nem véletlenül őt hívtuk vendégként a ma esti adásba: hazánkban ő volt az első orvos, aki külföldi munkája és tanulmányai során elsajátított ismeretnek köszönhetően a fájdalomcsillapítás technikáját elsőként alkalmazta Magyarországon. Jelenleg az Országos Onkológiai Intézetben a Fájdalom szakambulancia vezetője-írja a HáziPatika.

Az ambulancián az alábbi panaszokkal foglalkoznak: daganatos és mozgásszervi eredetű fájdalom (különösen kiemelendő: derékfájás, isiász, gerincsérv, porckorong degeneráció, ideggyulladás, krónikus váll- és térdízületi fájdalmak), idegrendszeri károsodás okozta fájdalmak (övsömör, polyneuropathia, agyvérzés utáni fájdalom, arcidegzsába, atipusos arcfájdalom), érszűkület, artériás keringés elégtelensége okozta fájdalom a felső és alsó végtagokon, lábszárfekély gyógyulásának elősegítése, sportsérülések, illetve műtét és baleset utáni fájdalmak.

Felkeltette érdeklődését a szakértő munkája és a témaválasztás? Írja meg a fájdalomcsillapítás témakörben felmerülő kérdéseit az adás előtt a szerkesztoseg@hazipatika.com címre, és kövesse az élő adást 18:00-tól, ezen az oldalon!

Ne feledje, 2013. április 5-én este 18 órától 19 óráig videórendelés a HáziPatika.com-on.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik