Szórakozás

Görög Zita uszodában pózolt párjával

Családi életükről és az együtt megélt idő fontosságáról beszélt, és szerelmét először engedte hivatalosan lencsevégre kapni.

Modellt áll, vagy éppen tanácsokat ad a következő generációnak, rendezvényeket szervez, eseményeket vezényel le, forgatásra rohan, interjúkat ad. Ám amikor eljön az este, a családé lesz a főszerep. A hangulatot az olaszos temperamentum és a zene fokozza.

Görög Zita azt mondja, hétköznapjaiban a fix pontokat a gyerekek időbeosztása adja, azaz a reggeli óvodába menetel, majd a délutáni hazaút. A kettő közötti időtartományt pedig a változatosság jellemzi. Állandóan pörög és rohan – hogy mikor és hová, azt mindig az adott munka szabja meg. Ám amikor lemegy a nap, a magánélet kerül fókuszba.

„Nem minden anyukának adatik meg, hogy délutánonként még négy órát aktívan a gyerekeivel tölthessen, és ezért én nagyon hálás vagyok. A fiúk ilyenkor sakkoznak, Lotti pedig a konyhában segít nekem. Miután Milus villámgyorsan megverte a páromat, Lotti kérésére Bjorn a zongorához ül, és indul a családi balett. Este 7-kor jön el az a pillanat, amikor mindannyian az asztalhoz ülünk. Ezt az időszakot mindenki tiszteletben tartja, nem szól közben a tévé, és nem vesszük fel a telefonokat – mesél az esti rituáléról a harminchárom éves, gyönyörű anyuka.

„Fontosnak tartom, hogy ilyenkor átbeszéljük, kivel mi történt aznap. Ahogy a mindennapok, ezek a beszélgetések is elég olaszos temperamentumban zajlanak, és több nyelven. Én a gyerekekkel magyarul, a párommal angolul beszélek, míg Bjorn a gyerekekkel tört magyarral, az öcsémmel pedig németül értekezik. Ilyenkor sikerül teljes mértékben elengednünk a munkát, gyűjtjük a gyerekek aranyköpéseit és töltekezünk a másnapra.”

A Görög Zitáról készült képekről is sugárzik az energikusság, egy egészséges és fitt nő köszön ránk:

„Tavaszi méregtelenítő kúrába kezdtem, ám ez szerencsére csak máriatövisből készült kapszulák szedéséből áll, így különösebb időt nem vesz igénybe. Emellett figyelek arra, hogy az asztalra egészséges ételek kerüljenek, és sokat mozgunk a gyerekekkel is. Szeretem az aktív közös programokat, a mostani fotózás után is úszni fogunk egyet” – mondja Zita.

A testi-lelki megújulás tényéhez valószínűleg hozzátartozik az a friss hír is, hogy Zitáék összeköltöztek. A Belgiumból származó negyvenes fiatalemberrel, Bjornnal egy fővárosi szórakozóhelyen ismerkedtek meg, a hosszú beszélgetésből pedig szerelem lett.

„A párom zongorázik és zenét ír, így a zene volt az első közös témánk. Ez azóta is meghatározó eleme a kapcsolatunknak: nagyon sok romantikus pillanatot köszönhetünk ennek, amikor kettesben vagyunk, ugyanakkor harmóniát varázsol a családi életbe is. Hogy a párom a gyerekek szívébe viszonylag gyorsan belopta magát, az a zenének is köszönhető” – árulta el Görög Zita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik