Szórakozás

Égett a tükrös szekrény

Két tűzesethez és számtalan belvízkár elhárításához hívták a megye tűzoltóit az elmúlt 24 órában.

Délelőtt a hódmezővásárhelyi Dr. Rapcsák András utcán egy füstölő szeméttárolóhoz riasztották a tűzoltókat. Nem sokkal később utólagosan jelezték a főügyeleten, hogy Szegváron egy tükrös szekrény kapott lángra, amelyet a lakók eloltottak.

Reggel Szentesen, a Vásárhelyi út egyik ingatlanában a belvíz a villanyóra szekrényét veszélyeztette, itt szivattyúval avatkozott be helyi egység, míg délelőtt a makói Aradics tanya egyik lakóépületét veszélyeztető vizet távolították el. Röszkén, a Mórahalmi úton lévő régi iskola területén lévő garázs megroppant tetőszerkezeténél avatkozott be a szegedi egység, míg délben a makói Hosszú utca egyik lakóházát veszélyeztető belvizet távolították el szivattyúzással a hagymaváros tűzoltói.

Délután négy helyszínen szivattyúzással avatkoztak be az egységek: a szentesi Hajnal utcában, ahol állattartásra használt épületet veszélyeztetett a víz, a szegedi Baktói utcában, a makói Berzsenyi utcában, valamint a szentesi Kishát utcában, ahol lakóházak voltak veszélyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik