Szórakozás

Égett a tükrös szekrény

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 04. 04. 08:30

Két tűzesethez és számtalan belvízkár elhárításához hívták a megye tűzoltóit az elmúlt 24 órában.

Délelőtt a hódmezővásárhelyi Dr. Rapcsák András utcán egy füstölő szeméttárolóhoz riasztották a tűzoltókat. Nem sokkal később utólagosan jelezték a főügyeleten, hogy Szegváron egy tükrös szekrény kapott lángra, amelyet a lakók eloltottak.

Reggel Szentesen, a Vásárhelyi út egyik ingatlanában a belvíz a villanyóra szekrényét veszélyeztette, itt szivattyúval avatkozott be helyi egység, míg délelőtt a makói Aradics tanya egyik lakóépületét veszélyeztető vizet távolították el. Röszkén, a Mórahalmi úton lévő régi iskola területén lévő garázs megroppant tetőszerkezeténél avatkozott be a szegedi egység, míg délben a makói Hosszú utca egyik lakóházát veszélyeztető belvizet távolították el szivattyúzással a hagymaváros tűzoltói.

Délután négy helyszínen szivattyúzással avatkoztak be az egységek: a szentesi Hajnal utcában, ahol állattartásra használt épületet veszélyeztetett a víz, a szegedi Baktói utcában, a makói Berzsenyi utcában, valamint a szentesi Kishát utcában, ahol lakóházak voltak veszélyben.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.