Szórakozás

Horváth Éva túlhajtotta magát

Horváth Éva (Horváth Éva)
Horváth Éva (Horváth Éva)

A szervezetet nem lehet büntetlenül kihasználni, ezt most Horváth Éva is megtapasztalta.

A Viasat3 műsorvezetője másfél hónapon keresztül szinte éjt nappallá téve dolgozott, hiszen nemcsak a csatorna két műsorában kellett helytállnia, de egy hétig még a Hal a tortán forgatásán is. Így nem csoda, hogy Horváth Éva alig pár nappal azután, hogy vége lett a hajtásnak, kidőlt.

Fotó: RTL Klub

„Amíg feladat volt, addig próbáltam tartani magam, figyeltem, nehogy elkapjak valamit. De ez az eléggé sűrű másfél-két hónap annyira megviselte a szervezetemet, hogy amint picit leeresztettem, megtámadott valami betegség. Be kell vallanom azonban, hogy mielőtt kidőltem, próbáltam bepótolni a másfél hónapos mozgáselmaradást is. Dupla edzést tartottam, ami így utólag végiggondolva talán szintén nem volt jó ötlet” – mesélte a Blikknek a műsorvezetőnő, aki azt azonban elárulta, amíg nem utasítja külön az orvos, nem szed semmiféle vitamint vagy speciális készítményt.

„Én azt vallom, a testünk szól, hogy mire van szüksége. Ha gyümölcsre, akkor azt kívánja meg az ember, ha zöldségre, akkor azt. A szervezet tudja, mi a jó neki, akkor is jelez, ha pihennie kell” – jelentette ki Horváth Éva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik