Szórakozás

Sztankay István sült krumplit árul

A Nemzet Színésze, Sztankay István két gyermeke, Ádám és Orsi burgonyasziromsütő-standot nyitott a Károly körúton a papa erkölcsi és olykor kétkezi támogatásával.

A színész- és újságíró-dinasztiától némiképp meglepő vállalkozást nem csak a szükség szülte, bár a mai világban jól jöhet egy kiegészítő pénzforrás még akkor is, ha a papának mint a Nemzet Színészének havi 500 ezer forintos juttatás jár.

“A papa járandósága nem a mi a pénzünk, még akkor sem, ha mindig mindenben támogat minket. Szeretnénk több lábon állni, ez manapság elengedhetetlen. Amikor először találkoztam ezzel a hálózattal, rögtön megtetszett, és utánajártam, hogy lehetne beszállni” – vallja a Blikknek Sztankay Ádám.

Sztankay Istvánt, aki az utóbbi pár évben már nem vállal színházi és filmszerepeket, újabban az unoka köti le, húsvéthétfőn szintén ott volt a standnál. Jó pár vásárlónak fel is tűnt a Nemzet Színésze, aki persze nem hagyta ki a saját vállalkozásuk kínálta forró almalevesteát.

“Mindig mindenben támogattam a gyerekeket, és nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ilyen ötletesen és önállóan akarnak boldogulni. Szívesen segítek nekik bármiben, és most, hogy megszületett az első kisunokám, a lányomékra is több felelősség hárul, a kis Friciért pedig mindent megtennék” – mondta a Nemzet Színésze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik