Szórakozás

Napszemüvegre nem, esernyőre szükség lesz

Marad a borult idő, újabb kiadós csapadékkal.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, kedden napközben túlnyomóan borult lesz az ég, és délnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, a nyugati határnál és a Bakonyban havas eső, havazás is lehet. Az északkeleti tájakat leszámítva jelentős mennyiségű csapadékra számíthatunk. A szél északkeletire fordul, és megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 4, keleten 11 fok körül alakul. Késő estére 1 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdán is túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé várható ismétlődő eső, zápor, a Dunántúlon havas eső, havazás is valószínű. Többfelé jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Az északi, északkeleti szél nyugatira, északnyugatira fordul, megerősödik, északnyugaton helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +8 fok között várható, keleten lesz a melegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 3, keleten 10 fok körül alakul.

Csütörtökön felszakadozik a felhőzet, a legtöbb helyen néhány órára kisüt a nap. Egyre inkább északon és keleten várható további eső, havas eső, havazás, napközben már csak helyenként fordul elő zápor. Megélénkül a nyugatias szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 12 fok között alakul.

Pénteken délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és napközben egyre többfelé várható eső. Megélénkül a keleties szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8, 13 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik