Szórakozás

Külső-belső megújulás a Randikommandó új évadában

Új részekkel tér vissza az Iszak Eszti vezette Randikommandó a VIVÁ-n.

Zsidró Tamás ollójával és elmés megjegyzéseivel, a Lendvai Lilla – Vörös Reni duó pedig stílusváltoztató tippjeikkel teszik fel az átalakító-műsorban az „i”-re a pontot. A zenecsatorna realityjében idén nem az lesz a legnagyobb meglepetés, hogy szőkéből vöröset csinálnak a készítők, első körben az önbizalomhiány és a lányokat sújtó lelki problémák kerülnek majd terítékre.

Szokás mondani, hogy a külső megfog, a belső megtart, ez pedig maximálisan igaz a Randikommandóba jelentkezett több száz fiatal esetében is, akik közül 20 szerencsést választ ki hazánk első számú zenei- és ifjúsági csatornája. A cél: testben és lélekben helyrehozni őket. A szülők tönkrement házassága, a csúcsmenő cuccokban forgolódó iskolai vetélytársak, a súlyos önértékelési problémák vagy éppen a férfiak nemtörődömsége mind súlyos dolgok. Olyanok, amiket a hamarosan új epizódokkal folytatódó műsor szereplői sem kerülhettek el életük folyamán.

Egy jól eltalált smink, frizura, egy dögös ruha és a lelki megújulás azonban csodákat tehet, a mentorként sürgő-forgó Iszak Eszti, a stylist Lendvai Lilla, Vörös Reni, a lányok sminktanácsadója és a szívesen csipkelődő Zsidró Tamás pedig mindent elkövetnek azért idén is, hogy a kétségbeesett helyzetben lévő jelentkezőket kisegítsék a gödörből.

„Tavaly is nagy örömmel vettem részt a Randikommandóban, idén pedig egyenesen imádom a forgatásokat! Most ráadásul sokkal bevállalósabb mindenki. Mi is szókimondóbban fogalmazunk, izgalmasabb és pörgősebb a műsor. Igazi sikersztoriknak lehetünk tanúi ismét, és látva a külsőben és belül is átváltoztatott lányok arcára kiülő boldogságot, számtalan megható pillanatnak lehettem részese.”- mondta Iszak Eszti, aki az átváltozást a résztvevőkkel karöltve, szinte barátnőként kíséri figyelemmel.

Zsidró Tamás most sem finomkodik, a mesterfodrász szókimondása már korábban is sokakat megdöbbentett. Tamás azonban örömmel mesélte, hogy több olyan lánnyal is találkozott a műsor után, akik hallgattak rá.

„Továbbra sem vagyok hajlandó udvariaskodni, ha a tökéletes frizuráról van szó. Általában az átalakítás végeztével sokkhatásként éri a lányokat, amit látnak, hiszen csak ekkor szembesülnek a változással. Ilyenkor még nem derül ki, hogy elfogadják-e majd a javaslataimat, ezt inkább az idő dönti el. Egyébként több régi Randikommandó-alany jár vissza hozzám, akiken látom, hogy megfogadták a tanácsaimat.”

A friss részekkel visszatérő Randikommandó ebben az évadban érdekes kihívásokkal teszteli a jelentkezők elhivatottságát. A végső győzelemhez pedig több kell majd, mint egy csinos arc! Mire ugyanis a lányok eljutnak odáig, hogy megújult külsővel lépjenek párjuk vagy párjelöltjük elé, addigra lelkileg is megerősödnek a VIVA stábjának köszönhetően.

Lendvai Lilla nemcsak a ruhákat nézi, hanem azt is, milyen összhatást kelt viselőjük. Hiszen hiába csinos egy ruha, smink vagy haj, ha belül nincs valami rendben.

„Meglepett, hogy mennyire megnyílnak nekünk az emberek, milyen bátrak, hogy megteszik az első lépést az átalakulásukért. Azt gondolom, hogy mindegy, hogy valaki mennyit sminkel és milyen trendi ruhát visel, ha a belsőjével nincs valami rendben, az kihat rá. Az idei szezonban ezen is próbálunk javítani, segítünk a lelki megújulásban is.”- mondta el a Randikommandó stylistja.

Vörös Reni, a műsor sminkese szerint nem átváltoztatják a lányokat, csak kihozzák belőlük a legjobbat, és véleménye szerint a közízlésre is nagy hatással van egy ilyen jellegű műsor.

„Azt gondolom, hogy az ilyen műsoroknak nagyon fontos szerepe lehet a közízlés fejlesztésében. A legfontosabb azonban, hogy segíthetünk abban, hogy a jelentkezők minél hamarabb megtalálják önmagukat és szeressék azt, amit a tükörben látnak. Rendkívül jó élmény, amikor lehullik a lepel a tükörről és meglátja magát benne az alany. A legkülönbözőbb reakciókat váltja ki ez, van, aki felsikít, másnak könny szökik a szemébe; ami közös, hogy kicsivel később mindenkinek lehet látni az önbizalom csillogását a szemében. Minél több ilyen pillanatot szeretnék okozni, minél több embernek.”

Nem találod a stílusod? A féltékenység megmérgezi a kapcsolatodat? Te akarsz lenni a suli legmenőbb csaja, de fogalmad sincs, hogyan kezdj neki a dolognak? A Randikommandó amellett, hogy új köntöst ölt rád, hogy te lehess a következő bál szépe, ötleteket is ad arra, miképp nyílj ki a világnak. A VIVA fiataloknak szóló, lendületes műsora mindent megtesz azért idén is, hogy a tévéképernyők előtt ülőknek néhány trükköt mutatva kalauzolja őket egy sikeresebb magánélet kapujába.

Randikommandó új évad – április 1-jén, hétfőn 16.00-tól a VIVA TV műsorán!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik