Szórakozás

Elkobozták Justin Bieber majmát

Elkobozták a német hatóságok Justin Bieber majmát, mert a kanadai popsztár az egzotikus állatot a megfelelő okmányok nélkül akarta bevinni Németországba.

A csuklyásmajmot a müncheni repülőtéren csütörtökön foglalták le, s még hétfőn is a reptéri karanténban volt. A tinisztár a szükséges állategészségügyi igazolások bemutatása ellenében kaphatja vissza az állatot, amelyet március 1-jén, 19. születésnapjára kapott.

Az énekes csütörtökön Münchenben kezdte meg európai koncertkörútjának utolsó szakaszát.

A repülőtéri incidens csak az egyik az európai turnéját kísérő zűrök sorában. Egyik londoni fellépése hatalmas botránnyal indult, mert Bieber többórás késéssel kezdte meg koncertjét, egy másik fellépése alkalmával elájult a színpadon. Emellett kamerára vették, amikor összetűzésbe keveredett egy tolakodó lesifotóssal és azt is lencsevégre kapták, ahogy egyik este bizarr gázmaszkban rótta a brit főváros utcáit.

Egyik meghirdetett portugáliai koncertjét kénytelen volt lemondani, állítólag az érdeklődés hiánya miatt.

A fiatal sztár két órán át várakoztatta közönségét vasárnap este Berlinben is, szombaton Bécsben pedig az osztrák rendőrséggel gyűlt meg a baja, mert egy éjszakai császkálás során testőrei elvették és megrongálva adták vissza egy fotóriporter fényképezőgépét, és ezért feljelentették őket.

Az egyik bécsi lokálban Bieber biztonsági emberei azzal okoztak botrányt, hogy állítólag “tapizták” a nővendégeket, egy másik lokálban maga Bieber tette tönkre egyik rajongójának mobiltelefonját.

Justin Bieber bécsi koncertje amúgy nagy siker volt, eltekintve attól, hogy 170 lányrajongóját kellett orvosi segítségben részesíteni hisztéria, kiszáradás, illetve kimerültség miatt.

A kanadai sztár ezen a héten további koncerteket ad német nagyvárosokban, majd Észak-Európában folytatja turnéját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik