Szórakozás

Megújul a VIVA műsora

iszak eszter (iszak eszter, )
iszak eszter (iszak eszter, )

Külső-belső megújulás a Randikommandó új évadában: új részekkel tér vissza az Iszak Eszti vezette zenetévés műsor.

Szokás mondani, hogy a külső megfog, a belső megtart, ez pedig maximálisan igaz a Randikommandóba jelentkezett több százfiatal esetében is, akik közül 20 szerencsést választ ki hazánk első számú zenei- és ifjúsági csatornája. A cél: testben és lélekben helyrehozni őket. A szülők tönkrement házassága, a csúcsmenő cuccokban forgolódó iskolai vetélytársak, a súlyos önértékelési problémák vagy éppen a férfiak nemtörődömsége mind súlyos dolgok. Olyanok, amiket a hamarosan új epizódokkal folytatódó műsor szereplői sem kerülhettek el életük folyamán.

Egy jól eltalált smink, frizura, egy dögös ruha és a lelki megújulás azonban csodákat tehet, a mentorként sürgő-forgó Iszak Eszti, a stylist Lendvai Lilla, Vörös Reni, a lányok sminktanácsadója és a szívesen csipkelődő Zsidró Tamás pedig mindent elkövetnek azért idén is, hogy a kétségbeesett helyzetben lévő jelentkezőket kisegítsék a gödörből. „Tavaly is nagy örömmel vettem részt a Randikommandóban, idén pedig egyenesen imádom a forgatásokat! Most ráadásul sokkal bevállalósabb mindenki. Mi is szókimondóbban fogalmazunk, izgalmasabb és pörgősebb a műsor. Igazi sikersztoriknak lehetünk tanúi ismét, és látva a külsőben és belül is átváltoztatott lányok arcára kiülő boldogságot, számtalan megható pillanatnak lehettem részese” – mondta Iszak Eszti, aki az átváltozást a résztvevőkkel karöltve, szinte barátnőként kíséri figyelemmel.

Fotó: RedLemon

Zsidró Tamás most sem finomkodik, a mesterfodrász szókimondása már korábban is sokakat megdöbbentett. Tamás azonban örömmel mesélte, hogy több olyan lánnyal is találkozott a műsor után, akik hallgattak rá. „Továbbra sem vagyok hajlandó udvariaskodni, ha a tökéletes frizuráról van szó. Általában az átalakítás végeztével sokkhatásként éri a lányokat, amit látnak, hiszen csak ekkor szembesülnek a változással. Ilyenkor még nem derül ki, hogy elfogadják-e majd a javaslataimat, ezt inkább az idő dönti el. Egyébként több régi Randikommandó-alany jár vissza hozzám, akiken látom, hogy megfogadták a tanácsaimat.”

A friss részekkel visszatérő Randikommandó ebben az évadban érdekes kihívásokkal teszteli a jelentkezők elhivatottságát. A végső győzelemhez pedig több kell majd, mint egy csinos arc! Mire ugyanis a lányok eljutnak odáig, hogy megújult külsővel lépjenek párjuk vagy párjelöltjük elé, addigra lelkileg is megerősödnek a VIVA stábjának köszönhetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik