Szórakozás

VV Éva szexet ígért szállásért – videó

Kínos videó került elő Baukó Éváról! A VV4 törtetőjének a jelek szerint már nincs hova mennie, ugyanis sorozatos balhéi és iszákossága miatt már egykori szállásadója, Tibor sem fogadja be.

A videóban – amelyre a Blikk olvasó-riportere egy talált telefonban bukkant – jól látható-hallható, amint Éva egykori szomszédja és szállásadója ajtaja előtt ücsörög bőröndjeivel, miközben Tibor mérgesen lehordja Évát, amiért az elmúlt huszonnégy órában egyfolytában ivott. A törtető tagadta, hogy a pohár fenekére nézett volna, azonban elmondta, szereti a férfit, sőt szexre invitálta.

Fotó: RTL Klub

“Tudod, kit szeretek? Téged! Menjünk szexelni!” – szólítja fel a videóban Éva Tibort, aki csak tovább mérgelődik a küszöb másik oldalán.

“Abban a lépcsőházban lakik egy barátom, ahol Éva is meghúzta magát, ott találtam a telefont is. Megpróbáltam kideríteni, hogy kié lehet, ezért a híváslista után belenéztem a képekbe, illetve a videókba is. Nem lepett meg annyira, amit találtam, ugyanis többször volt hangos a ház Évától, amint részegen veszekszik. Úgy tudom, Tiborral mindig is viharos volt a kapcsolatuk, többek között azért is, mert a lépcsőházban több fiúra is kivetette a hálóját, több-kevesebb sikerrel” – mondta el a Blikknek az titokzatos olvasó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik