Szórakozás

Stohl Buci nem bírta röhögés nélkül

A meleg Maxnek kölcsönzi a hangját a színész.

Indul a Happy Endings – Fuss el véle második évada a Comedy Centralon: Peller Anna, Zsigmond Tamara, Stohl András, Miller Zoltán, Kisfalvi Krisztina és Bozsó Péter “tolmácsolják” a poénokat. A szinkronstúdióban legalább annyira jó hangulat uralkodott, mint a chicagói fiatalok között.

“Bár ez egy feszített munka, gyakran megszakítottuk a szinkronizálást, mert hol Peller Annára jött rá a nevethetnék, hol rám. A rendező sem maradt ki a sorból, de ő legalább nem hallatszott bele a felvételbe” – nyilatkozta Stohl András, aki a nyíltan meleg Maxnek kölcsönzi a hangját. “Igen, a karakterem, Max meleg és ez rengeteg poén forrása. Nem okoz különösebben nagy nehézséget a szinkronizálása, teljesen átlagos fickó, nem beszél “melegebben”, mint bárki más a sorozatban” – tette hozzá a színész, aki próba után esett be a stúdióba, hogy estig Max maradjon.

“Az, hogy egy sorozat milyen, az első pár oldal után nyilvánvaló a számunkra. Teljesen más egy feszes, poénos Happy Endingset szinkronizálni, mint egy soha véget nem érő szappanoperát” – mondta Stohl, mielőtt Peller Annával együtt visszavonult a stúdióba. Színpadon még soha nem találkoztak egymással a színészek, a Happy Endings azonban olykor összehozza őket. Anna a harsány és folyton férfiakra vadászó Penny-nek kölcsönzi a hangját.

“Kimondottan örülök, hogy egy ilyen szélsőséges karaktert kaptam. Végre büntetlenül lehet túl sok belőlem, ritkán élhetem ki magam ennyire” – nevette el magát a színésznő. Ami a pasikat illeti, megértő Penny-vel szemben. “Folyamatosan szerelmes vagyok. Korábban mindig másba, most már csak egy valakibe, a férjembe” – tette hozzá a nemrégiben örök hűséget fogadó Peller Anna.

Zsigmond Tamarának a sorozat egyik központi figurája, Alex jutott, aki a forgatókönyv szerint az oltárnál hagyja ott a vőlegényét, Dave-et. Ettől a baráti csapat nem hullik szét, az egykori párocska azonban a zrikálódások állandó célpontjává válik. “Lássuk be, Alex egy csöppet butácska, de helyes lány; sokat csivitel, élmény őt szinkronizálni. Vártam, hogy milyen lesz a Happy Endings második évada és úgy látom, hogy az alkotóknak sikerült megújítaniuk” – mesélte a színésznő, hozzátéve, hogy Alex féktelen bulizásait is örömmel nézi a képernyőn. “Én már más életet élek, gyermekünk van, de azt kell, hogy mondjam, ebbe a baráti társaságba szívesen belecsöppennék!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik