Szórakozás

Nagy Feró léphet Cipő helyére

Elkezdődött a találgatás, ki lép Cipő helyére. A menedzser szerint Nagy Feró és Király L. Norbi is szóba jöhet. Rajtuk kívül Sipos F. Tamás neve is felmerült.

Amint azt a Bors nyomán megírtuk, pünkösdkor már biztosan koncertezik a Republic, méghozzá új énekesével. Zenészberkekben  felröppent a hír, hogy Cipő jó barátja, Nagy Feró áll a mikrofon mögé.

„Úgy hallottuk, bennfentes körökből, hogy Nagy Feró lesz a Republic új énekese. Neki azért is örülnénk, mert tudjuk, nagyon jó, baráti kapcsolatot ápolt Cipővel” – mesélte az Új Ásznak egy rajongó.

Feró azt mondja, egyelőre nincs tudomása arról, hogy számolna vele az együttes, ám van olyan énekes, akit alkalmasnak találna Bódi László helyére.


Fotó: Kummer János

„Engem még nem keresett meg a zenekar. Szerintem ők már pontosan tudják, ki lesz Cipő utódja, csak várnak a név nyilvánosságra hozatalával. Hibás döntés lenne, ha engem választanának, szerintem egy fiatalemberre van szükségük, nem egy vén trógerre. Én Király L. Norbit javasolnám. Ő méltó lenne arra, hogy Cipőt képviselje a színpadon. Energikus, tehetséges, és hasonló stílust képvisel, mint a Republic” – vélekedik Feró.

A napilap  megkereste a zenekar menedzserét, aki nem cáfolta az értesüléseket, ám pontos információkkal még nem tudott szolgálni.

„Nagy Ferót és Király L. Norbit is teljesen esélyesnek tartom arra, hogy a jövőben a Republic frontembere legyen. Egyelőre nincs napirenden a téma, ráadásul ez egy igencsak komoly szakmai kérdés, ám mindkét említett énekes szóba jöhet” – mondta el Abella Miklós.

A Blikk információi szerint azonban az együttes tagjai már el is döntötték, ki lép az elhunyt énekes helyébe: Sipos F. Tamás.


Fotó: RTL Klub

„A múlt pénteki temetés után a zenekar tagjai szinte mindennap azon tanakodnak, ki legyen a Republic új énekese. Több név is felvetődött, azonban mindenképpen olyan énekest szerettek volna, akinek a hangszíne és a külső megjelenése is hasonlít Cipőére. A végső választás ezért esett Sipos F. Tamásra, ugyanis ő emlékeztetheti a rajongókat Bódi Lászlóra” – mondta el a napilapnak a család közeli barátja, aki azt is elárulta, hogy a zenekar tagjai ezt az információt már tényként kezelik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik