Szórakozás

Leszbikus sztár a vallásos nézők kedvence

Kirsten Vangsness (Kirsten Vangsness)
Kirsten Vangsness (Kirsten Vangsness)

Kedvelik a krimisorozatokat az amerikai hívők.

A bevallottan leszbikus Kirsten Vangsness, a Gyilkos elmék című krimisorozat egyik szereplője az erősen vallásos amerikaiak legnépszerűbb sorozatszínésze – derül ki egy felmérésből, amelyet a rendszeresen templomba járó tv-nézők körében végzett az E-Poll piackutató intézet. A 40 éves Vangsness, aki 2009-ben tárta a nyilvánosság elé, hogy eljegyezte barátnőjét, Penelope Garcia informatikus zsenit alakítja a CBS-tévé bűnügyi sorozatában.

Népszerűek a vallásos tévénézők körében a CBS más krimisorozatainak, így a Helyszínelők különféle változatainak (CIS, NCIS) a szereplői is, a haditengerészeti helyszínelőkből ismert Cote de Pablo például a második legkedveltebb a sorozatszínészek közül. A konzervatív csatornának számító CBS-hez amúgy is jobban vonzódnak a vallásos nézők.

A mozifilmek sztárjai közül a vallásos amerikaiak legjobban Sandra Bullockot kedvelik, őt James Earl Jones, Sean Connery, valamint az Istent vagy Isten-szerű figurát már többször megformáló Morgan Freeman követi a csütörtökön közzétett népszerűségi listán.

A közvélemény-kutató elnök-vezérigazgatója, Gerry Philpott szerint a CBS sorozatai “nagyon szórakoztatóak”, ugyanakkor tartalmukkal “sosem verik ki a biztosítékot”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik