Szórakozás

Kiderült ki lesz Cipő utódja?

Bódi László édesanyja nem akarja, hogy a zenekar Republic néven folytassa.

A közismert énekes, Cipő tragikus halála után rögtön megkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lesz a Republic zenekar sorsa a jövőben. Most úgy tűnik, hogy az együttes új néven és új frontemberrel folytatja.

A Blikk információi szerint már az is kiderült, hogy ki tölti be a frontember posztját a csapatban. A tagok az Exotic együttes korábbi énekesét, Sipos F. Tamást választották.

– A múlt pénteki temetés után a zenekar tagjai szinte mindennap azon tanakodnak, ki legyen a Republic új énekese. Több név is felvetődött, azonban mindenképpen olyan énekest szerettek volna, akinek a hangszíne és a külső megjelenése is hasonlít Cipőére. A végső választás ezért esett Sipos F. Tamásra, ugyanis ő emlékeztetheti a rajongókat Bódi Lászlóra – nyilatkozta a Blikknek a család közeli barátja, aki azt is elárulta, hogy a zenekar tagjai ezt az információt már tényként kezelik.

Úgy tudni, hogy az egyik gitáros, Tóth Zoltán viszont kiszáll a csapatból.

Nagy László Attila, a zenekar dobosa a zenekar Facebook-oldalán az alábbi közleményt írta a rajongóknak:

„Jó reggelt Mindenkinek! Eddig a Zenekar próbált nem nyilatkozni a bulvár által folyamatosan napirenden tartott kérdésekkel kapcsolatban. Most a találgatás eljutott sajnos egy olyan szintre, amikor Nekünk is mondani kell valamit. Ezt a valamit, Mi szerettük volna a megfelelő körülmények között és Cipő temetésétől időben távol megtenni, betartva az írott és íratlan szabályokat.

Kerülni szerettünk volna mindenféle olyan helyzetet. ami méltatlan Cipő és a zenekar emlékéhez. Mégegyszer mondom, ezért hallgattunk. A Zenekar nevével kapcsolatban annyit már most mondhatok, hogy valamilyen módon megváltoztatjuk, nem az lesz, ami eddig volt. Bár hozzá kell tennem, én személy szerint nagyon sajnálom.

Nekem 23 éven keresztül csak jó emlékem fűződik hozzá, és büszke vagyok rá, hogy ebben a zenekarban zenélhettem. Ennyit most. Meg talán annyit, hogy senkit nem kívánunk a Zenekarba bevenni. Minden más információ csak találgatás. Minden fontos ügyünkről egy sajtótájékoztató keretében fogunk tájékoztatni benneteket!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik