Szórakozás

Vajon húsvétra eltűnik a hó?

nyuszi (nyuszi, )
nyuszi (nyuszi, )

Húsvétra némi napsütésben is reménykedhetünk,de melegünk nem lesz...

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön napközben, a nyugati országrészhez hasonlóan, keleten is vékonyodik, oszladozik a felhőzet, így ott is számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de lesznek egész nap felhős vidékek is. Hószállingózás, gyenge havazás már csak északkeleten fordulhat elő. Az ország nagy részén gyenge, vagy mérsékelt lesz a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkül meg a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. Késő este +1, -4 fok várható.

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, és délnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor. Északon, északkeleten havas eső, havazás, kezdetben ónos eső is lehet. Néhol megerősödik a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 9 fok között alakul.

Szombaton is változatlan lesz a helyzet, a már megszokott erősen felhős, borult égbolttal. Többfelé várható ismétlődő eső, zápor. Néhol megélénkül a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 10 fok között alakul.

Húsvét vasárnap is túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé várható ismétlődő eső, zápor, délkeleten egy-egy zivatar is kialakulhat. Megerősödik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 15 fok között alakul, délkeleten lesz az enyhébb idő.

Húsvét hétfőn felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Szórványosan fordul elő zápor, hózápor. Megerősödik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 10 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik