Szórakozás

Még tart a kamionstop Veszprém megyében is

kamion (kamion)
kamion (kamion)

Továbbra is életben van a kamionstop Veszprém megyében a 83-as és 82-es főúton - tájékoztatta az MTI-t a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden.

Révész András közlése szerint hétfő 14 órától kedden reggel hat óráig 23-szor kértek segítséget a Veszprém megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletén a hóhelyzet miatrt, az esetek többségében műszaki mentéseket végeztek, árokba csúszott autóknál, tehergépjárműveknél, elakadt kamionoknál segédkeztek a tűzoltók.

Az igazgatóság ügyeletese, Sztanke Zoltán elmondta: kora reggel egy busz csúszott árokba Takácsi közelében, de utasokat nem szállított. Hozzátette, hogy kedden reggel már nem kérték a tűzoltók segítségét elakadt autósok.
Az igazgatóság ugyanakkor továbbra is azt kéri, hogy aki teheti, ne induljon útnak.

Veszprém megyében jelenleg is 1-es fokozatú, citromsárga riasztás van érvényben. A közútkezelő tájékoztatása szerint hó által elzárt út nincs a megyében, de az utak jégbordásak, hókásásak lehetnek, ezért fokozott figyelemmel kell közlekedni. Az áramszolgáltató közlése szerint a megyében áramkimaradás nincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik