Szórakozás

Élő adásban siratta édesanyját Liptai Claudia

A Nagy Duett élő adásában pityergett Liptai Claudia. Tillának kellett kisegítenie a színpadon könnyező műsorvezetőt, aki egyáltalán nem szégyellte érzelmeit.

Élő adásban fakadt sírva Liptai Claudia  Profi tévésként pályafutása során ritkán fordult elő, hogy kizökkentse valami a műsorvezetés ritmusából, A Nagy Duett vasárnapi adásában azonban csak nyelte a könnyeit. Tilla azonnal a segítségére sietett, és átvette a szót. Claudia egyáltalán nem szégyellte az arcán legördülő könnycseppeket.

A műsorvezető Szabó Győző és Király Linda dalától érzékenyült el, a páros Charlie Chaplin „Smile” című számát adta elő. Míg Győző egy balesetben elhunyt barátjának énekelt, addig Linda azokra a pillanatokra gondolt vissza, amikor édesanyja súlyos beteg volt. A produkció szinte mindenkit felkavart a stúdióban.

„Ilyen megható helyzetben nekem mindig az anyukám jut eszembe először, hogy milyen boldog és büszke lenne, ha ­láthatna engem és az imádott kisunokáját egy színpadon” – mondta el a Borsnak Claudia, és hozzátette, mindennél jobban hiányzik a mamája.

Claudiának egyébként is nagy nap volt a vasárnap, ugyanis Cseke Katinka és Kökény Attila produkciójában kislánya, Panka is szerepet kapott, táncosként.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik