Szórakozás

Kamionstop a 82-es és a 83-as főúton

A rendőrség lezárta a 82-es és a 83-as főutat a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek előtt - tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő este az MTI-t.

Révész András azt írta: a 73-as út Csopak-Nosztori szakaszán lezárta a rendőrség az emelkedőt Veszprém felé, Csopak irányába szakaszosan engedik közlekedni a járműveket.Tájékoztatása szerint hétfő délutánig a Veszprém Megyei Katasztrófavédelem öt műszaki mentést hajtott végre.

A megyében a közutak jegesedése és a korlátozott látási viszonyok miatt fokozottan balesetveszélyes a közlekedés. Az OMSZ előrejelzése alapján 24 óra alatt 10 centimétert meghaladó friss hó hullhat, gyenge hófúvás kialakulhat – közölte a szóvivő.

A katasztrófavédelmi igazgatóság azt javasolja, hogy aki teheti, ne induljon útnak, illetve csak a téli időjárási viszonyoknak megfelelően felkészített járművel tegye; készüljenek a várható fennakadásokra, figyeljék a hatóságok közleményeit, tájékozódjanak az időjárásról és az utak állapotáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik