Szórakozás

Gázolaj ömlött a kamionból-véget ért az útzár a 7-es főúton

Megtörtént a műszaki mentésea 7-es számú főúton Székesfehérvár határában a 60-as km szelvényben keresztbe fordult kamionnak, így az útzár a főút ezen szakaszán megszűnt. A 7-es főút teljes Fejér megyei  szakasza járható.

Friss információink szerint Martonvásárnál visszaengedik a forgalmat az M7-es autópályára: a pálya érdi leágazásánál a fővárosból kifelé tartó teljes forgalmat a rendőrök továbbra is a 7-es számú főútra terelik, de az autósok Martonvásárnál visszatérhetnek az M7-esre-tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

Korábban: Az M7-es autópálya érdi leágazásánál a fővárosból kifelé tartó teljes forgalmat a 7-es számú főútra terelik a rendőrök – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfő este a rendőrség honlapján. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint azonban a 7-es főút Székesfehérvár határában továbbra is teljes szélességében le van zárva.

Egy kamion Székesfehérvár határában a 7-es számú főúton a 60-as km szelvényben az M7-es autópályáról való letérése után keresztbe fordult este fél hét után néhány perccel.

A nyergesvontatóból ömlik a gázolaj. A műszaki mentés folyamatban van. A rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták. Székesfehérvár és Agárd felé terelik a forgalmat. A főút ezen szakaszát kerüljék el!-mondta Németh – Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő a Fehérvár24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik