Szórakozás

Még mindig nem tágít a tél

Húsvéttól már a sokévi átlagnak megfelelő hőmérsékletű idő valószínű-írja a Köpönyeg.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap jobbára erősen felhős lesz az ég, ugyanakkor északkeleten napos időre van kilátás fátyolfelhőkkel. A déli és nyugati megyékben havazás várható. Az élénk északkeleti, keleti szelet északkeleten erős lökések kísérik. A csúcshőmérséklet -1, +3, értéke késő este 0, -5 fok között valószínű.

Hétfőn és kedden túlnyomóan borult idő várható, többfelé valószínű havazás, délkeleten havas eső, eső is előfordulhat. Az erős keleti, északkeleti szél helyenként hófúvást okozhat. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +4 fok között alakul.

Szerdán többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak helyenként lehet kevés napsütés. Eleinte még több helyen, majd egyre inkább keleten várható hószállingózás, havazás. Kezdetben megerősödik az északi, északkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -2, -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +4 fok között alakul.

Csütörtökön átmenetileg felszakadozik, majd ismét erősen megnövekszik a felhőzet, csak kevés napsütés lehet. Elszórtan fordul elő kisebb havazás, havas eső, eső. Megélénkül a délkeleti, keleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, egyre többfelé várható eső, északon, északkeleten eleinte havas eső is lehet. Néhol megerősödik a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3, 9 fok között alakul-áll az OMSZ közleményében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik