Szórakozás

Elítélte a bíróság Facebook kiírása miatt Nacsa Olivért

Nacsa-Oliver(430x286)(2).jpg (Nacsa Olivér)
Nacsa-Oliver(430x286)(2).jpg (Nacsa Olivér)

A nevettetőt megrovásban részesítette a Fővárosi Törvényszék, mert a Facebookon azt írta Földesi-Szabó Lászlóról: szarházi. Nacsa állítja, ma sem fogalmazna másként.

Alig egy fél évvel ezelőtt Bálint Antónia egy internetes bejegyzésével indult az ügy, amely miatt Nacsa Olivért tegnap első fokon, de jogerősen bűnösnek találta a bíróság. Tavaly nyáron a volt szépségkirálynő arról írt a közösségi portálon, hogy volt párja, kislányának apja ráküldte a gyámügyet.

Fotó: RTL Klub

A humoristánál elszakadt a cérna, és az alábbi véleményét osztotta meg a nagyvilággal: „Most már engem is felháborít, mit művel ez a senkiházi! Már bocsánat, de nem hogy harmincezer gyerektartást kellene fizessen, hanem sokkal többet, és mindent megadni a gyereknek, függetlenül attól, hogy köztetek mi történt! … Szégyellje magát ez az aljas ember, mindenért! Leszarja a saját gyerekét, ez nálam eleve elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan! Sok erő és kitartás neked, és ne törődj ezzel a szarházival!” – szóltak Nacsa csöppet sem humoros szavai, amelynek a következménye az a büntetőügy, amelyet tegnap délelőtt jogerősen zártak le a bíróságon.

“Továbbra is az a véleményem, hogy a szarházi kifejezés ma már hétköznapos a köznyelvben. Ha mindenkit feljelentenék hasonló kijelentések miatt, akkor sokan beköltözhetnének a bíróságra. Mindenesetre örülök, hogy véget ért az ügy” – kommentálta a történeteket a Borsnak Nacsa Olivér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik