Szórakozás

Táskarablásra specializálódtak

További bűncselekményeket is beismert az a 19 éves fiatalember, akit rablás miatt vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság.

Egy nő kezéből tépte ki a táskát két fiatalember március elsején este Szegeden a Damjanich utcában. A sértett ellenállt, ezért támadói földre rántották, majd elmenekültek – tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Szegedi Rendőrkapitányság rablási csoportja nem sokkal később elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Tamás Zoltánt. A további nyomozás eredményeként március 20-án megállapították a társa személyazonosságát és tartózkodási helyét is, akit szintén előállítottak.

M. István kihallgatásakor részletes beismerő vallomást tett. Azt is elmondta a nyomozóknak, hogy két másik esetben is kitépte a táskát nők kezéből Szegeden a Piroska téren és a Csongrádi sugárúton.

A 19 éves szegedi férfit a Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik