Szórakozás

Hatalmas pandát cipelt a magyar olimpikon – Fotók!

Jakabos Zsuzsa, a csinos olimpikon részese a világ legnagyobb környezetvédelmi összefogásának.

Március 23-án a világ számos háztartásában kialszanak a fények egy órára, ugyanis hetedik alkalommal kerül megrendezésre a WWF „A Föld Órája”. A tehetségéről és szépségéről világszerte híres úszónő, Jakabos Zsuzsanna is a szívén viseli a bolygó sorsát, ezért nem volt kérdés számára, hogy csatlakozzon-e a rendezvényhez!

„Igyekszem a hétköznapokban is környezettudatosan élni. Szelektíven gyűjtöm a szemetet, az pedig a neveltetésemből fakad, hogy meg nem fordulna a fejemben bárhol is szemetelni. Arra például betegesen figyelek, hogy ne csöpögjön a csap. De bevallom, hogy nekem is hasznos figyelmeztetés a Föld Órája, mert sokszor égve felejtem a villanyt, de van, aki emiatt otthon rám is szól.” – mesélte nevetve az olimpikon.

Jakabos Zsuzsanna a WestEndben elhelyezett gyűjtőládába leadta a régi gyertyáit, hogy ezzel is hozzájáruljon a szombati rekordkísérlet sikeréhez. A szervezők ugyanis nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint az ország legnagyobb gyertyájának a kiöntésére, ehhez pedig minden „viaszfelajánlásra” szükség volt. Az 5 méteres gyertyaóriás meggyújtása igazi látványosságnak ígérkezik.

Március 23-án este a WestEnd tetőteraszán számos érdekes programmal együtt kerül sor a rekord méretű gyertya meggyújtására és a látogatók haza is vihetnek egy-egy újraöntött WWF-gyertyát emlékbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik