Szórakozás

Alsónadrágra vetkőznek a fagyban a MusicFM rádiósai

A 89,5 Music FM rádiósait is utolérte a lájkgyűjtési láz. Műsorvezetőik, Balogh Tamás és Horváth Szilárd vad "tetszikgyűjtésbe" fogtak.

A srácok megfogadták, ha a 89,5 Music FM Délutáni Roadshow-jának Facebook oldala eléri a tízezer lájkot, alsónadrágra vetkőznek és végigsétálnak a Margit-hídon. De miről is van szó tulajdonképpen?


Először a Lánchídra gondoltak, de végül a Margit-híd mellett tették le a voksukat(Fotó: Facebook)

Háder György a 89,5 MusicFM Délutáni Roadshow-jának szerkesztője a Hír24-nek elmondta, a lájkgyűjtéssel a közösségi média erejét modellezték. Az apropó a március 15-i és az azt követő hétvégén kialakult hóhelyzet, amikor is az emberek tájékoztatásában a rádióadók közül a MusicFM vette ki leginkább a részét, megmutatva, az emberi összefogás csodákra képes.

“A 89,5 MusicFM Délutáni Roadshow-jának oldalát a műsorvezetők kedden, élő adásban hozták létre” – tudtuk meg Háder Györgytől. A két nap alatt csaknem összegyűlt a tízezer lájk, ami holnap reggelre biztosan meglesz.

Balogh Tamás és Horváth Szilárd pénteken reggel háromnegyed nyolckor találkoznak a  Margit-híd pesti hídfőjénél, nyolckor pedig az  Önindító élő adásában jelentkeznek be, és indulhat a vetkőzés.

Tominak és Szilárdnak pedig nem árt felkötnie azt az egy szál gatyát, ugyanis ahogyan ma, úgy holnap is cudar hideg várható.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik