Szórakozás

Sorozatban törte fel a zöldséges a BMW-ket

Sorozatban törte fel a BMW-ket (Sorozatban törte fel a BMW-ket)
Sorozatban törte fel a BMW-ket (Sorozatban törte fel a BMW-ket)

BMW típusú személygépkocsik feltörésére specializálódott az a 26 éves budapesti férfi, akit kedden fogott el a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse Budapesten.

Lopás miatt indított nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse, miután 2013. január 24-én és 25-én négy BMW-t tört fel ismeretlen Szegeden. A járművekből a fényszórókat és a légzsákot szerelte ki és vitte magával – tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozók látókörébe került B. Dániel, akinek budapesti házában 2013. március 19-én tartottak házkutatást a rendőrök. Már az udvarban szembe találkoztak a gyanúsítottal, akinél éppen BMW-fényszórók voltak. A lakásból további fényszórókat, légzsákokat és tükröket is lefoglaltak. Kiderült az is, hogy a fiatalember nemcsak Szegeden, hanem Székesfehérváron, Pécsett és Nyíregyházán is tört fel ugyanilyen típusú autókat.

A Szegedi Rendőrkapitányság jelenleg 15 rendbeli lopással gyanúsítja a zöldségesként dolgozó férfit, akinek bűnlajstroma a későbbiekben tovább bővülhet. A nyomozó hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik