Szórakozás

Sárga rózsával búcsúznak Cipőtől

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2013. 03. 20. 10:40

A Republic arra kéri a rajongókat, hogy egy szál sárga rózsával vegyenek végső búcsút Cipőtől.

A Republic zenekar közösségi oldalán tette közzé a következőket:

“Eltávozott zenésztársunkat, Bódi László – Cipőt 2013. március 22-én (pénteken) 15 órakor kísérjük utolsó útjára a kistarcsai köztemetőben.A különféle helyeken elterjedt híresztelésekkel szemben a piciny temető kapui nagyjából fél háromig zárva maradnak. Kérjük, ne zavarjátok meg sem az egyéb ceremóniák, sem az előkészületek méltóságát azzal, hogy már ezt megelőzően a temetőhöz érkeztek!Drága halottunknak a szertartás után tudtok majd „Isten Hozzád”-ot mondani (búcsúzni nem búcsúzunk Tőle: szívünkben örökre velünk marad). Segítsetek azzal is méltóvá tenni drága barátunk, zenésztársunk végtisztességét, hogy mindenekelőtt azoknak mondunk köszönetet, akiktől az elmúlt négy évet kaptuk, akik 2008 végén áldozatos munkájukkal még megmentették: a János Kórház Kardiológiájának.”

A Republic zenakar azt kéri, hogy a szertartásra mindenki csak egy szál sárga rózsát vigyen, ha pedig valaki koszorút vagy csokrot szeretett volna vinni, adja az erre szánt összeget a kórházi osztály alapítványának.

Az alapítvány neve ( János Kórház III. számú Belgyógyászat-Kardiológia):
Szív Adj a Szívnek Alapítvány
Bankszámla száma: 11670009-07762500-70000008
Adószám:19654621-1-43

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.