Szórakozás

Besurranó tolvajokat fogtak el

A bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a szentesi nyomozók azt a két férfit, akik egy nyitott lakásból loptak el értékeket.

A Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletét március 19-én a déli órákban a Lahner György utcából hívták, ahonnan bejelentették, hogy ismeretlenek bementek egy nyitott lakásba. A hivatlan vendégek fagyasztott húst, ruhaneműt, a sértett három pár cipőjét és hátizsákját vitték magukkal -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A segélyhívástól számított egy órán belül a szentesi nyomozók látókörébe került H. János, akinél házkutatást tartottak. Ennek során előkerült a bűncselekményből származó dolgok egy része. A rendőrök találtak egy hátizsákot is, amiről azt állította a gyanúsított, hogy a sajátja. Arra viszont nem tudott magyarázatot adni, hogy akkor azon miért a sértett neve szerepel?

A szentesi nyomozók megállapították azt is, hogy a 27 éves helybeli férfinak társa is volt, V. Mátyás, aki ellen szintén lopás vétsége megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A Szentesi Rendőrkapitányság H. Jánost kihallgatását követően őrizetbe vette és előterjesztést tett az előzetes letartóztatására

Ajánlott videó

Olvasói sztorik