Szórakozás

Fegyveres rabolta ki a szabadbattyáni takarékszövetkezetet

Fegyverrel követelte a pénzt egy férfi, majd néhány figyelmeztető lövés után megkapta.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2013. március 14-én délelőtt fél tízkor kirabolta a Kápolnásnyék és Vidéke Takarékszövetkezet Szabadbattyáni Fiókját.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 25-30 év körüli férfi fegyverrel a kezében lépett be a pénzintézetbe, majd az ott lévő alkalmazottakat pénz átadására szólította fel. Hogy követelésének nyomatékot adjon, gázriasztó fegyveréből több figyelmeztető lövést is leadott.

Miután magához vette a pénzt, gépkocsival távozott a helyszínről. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

A rabláskor a takarékszövetkezetben tartózkodók által adott személyleírás alapján két grafika is készült az elkövetőről, aki 165-180 cm magas, fehér bőrű, kerek arcú, rövid, barnás hajú. Arcszőrzetet nem viselt, fogazata sárgás-feketére színeződött, a felső fogsora frontálisan hiányos. Akcentusa jellegzetes román vagy szlovák, illetve erdélyi magyarra jellemző hangsúlyozású volt.

Az elkövetéskor világos színű, rövid zipzáras szövetkabátot viselt, fehér színű baseball sapkát, amin piros-fekete színű minta volt.

Kérjük, aki a grafikák alapján a férfit felismeri, róla, vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, hívja a 22/541-600-as telefonszámon a Fejér megyei nyomozókat, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik